Főzz szívből!

Emocionális gasztronómia Kocsis Bálinttól

Mi is találtunk valamit a csizmánkban!

2015. december 06. 18:10 - Kocsis Bálint

Szeretettel Üdvözöllek!

 

Napok óta izgalom és türelmetlen várakozás jellemezte mindegyik gyermekemet. Nagyságrendileg két hónapja mérnöki precizitással tartották számon, hogy hány nap van vissza a Mikulás érkezéséig. Idén nemcsak a Télapónak készítettünk ki pár falat süteményt, hanem a rénszarvasokra is gondoltunk néhány gyümölcs erejéig. Szóval, biztosra akartunk menni. Úgy látszik, ezt az odafigyelést és gondosságot értékelte a nagyszakállú, mert a gyerekek ajándékán kívül mással is készült számunkra. 

Büszkén újságoljuk el, hogy a Mikulás nekünk is hozott valamit.

Ugyanis a CSIKOS márka a közelmúltban 

MEGBÍZHATÓ CÉG  2015' elismerésben részesült!

dsc_1608.JPG

Idézet a képen látható a szövegből:

A Megbízható Cég Tanúsítványt csak olyan vállalkozások nyerhetik el, amelyek az ügyfelek  és az üzleti partnerek véleménye alapján hiteles üzletpolitikát folytatnak.

Ez a tanúsítvány egy olyan innovatív informatikai vizsgálaton alapul, amely teljes egészében a fogyasztók véleményére támaszkodik.A tanúsítvány egyrészt az ügyfelekhez való becsületes hozzáállás, másrészt az etikus és tisztességes cégvezetés ékes bizonyítéka.

Nagyon köszönjük Nektek, hogy válaszaitok alapján kiérdemeltük ezt a minősítést, és számotokra is ennyire fontos az a szándék, ami vezet bennünket.

Hiszem azt, hogy kreatív ízkombinációimmal és ételeimmel, hozzájárulhatok ahhoz, hogy egyre több ember akarja majd kifejezni az érzéseit egymásnak.

Hiszek abban, hogy az ízeken és illatokon keresztül olyan élményeket és érzéseket adhattok egymásnak, ami egy életen át kísérő emléket és jó érzést okoz majd számotokra.

Köszönöm, hogy ennyire szeretitek a CSIKOS ízeit és amiért ilyen sokatoknál főztünk már együtt, folytatjuk ígérem ...

 

Hálás szívvel és szeretettel:

kocsis_balint_1.jpg

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása