Főzz szívből!

Emocionális gasztronómia Kocsis Bálinttól

Hétvégén Bobóval főzünk!

2016. május 24. 18:59 - Kocsis Bálint

Szeretettel Üdvözöllek!

 

Kissé borongós ugyan az idő, de a mi fejünk felett már jó ideje süt a nap, ugyanis nagyon készülünk a következő hétvégére.

Péntektől ugyanis kedvenc hotelünkben együtt fogunk főzni az ott pihenő gyerekekkel, egy közös Kolping-CSIKOS hétvége keretében.

kolping.jpg

Nálunk már akkora készülődés, hogy Barnus kisfiam már ma délelőtt összepakolt, ugyanis nem szeretné az utolsó pillanatkora hagyni a dolgokat. 

Ha jól számoltam, akkor most megyünk tizedik alkalommal a Kolpingba, szinte mindegyik gyermekünk ott nőtt fel. Meg sem lepődnék, ha idén már jelenléti ívvel fogadnának bennünket.

Gabonák, zöldségek és rengeteg egészséges alapanyag terítékre kerül majd, amelyeket együtt készítünk el az ott tartózkodó gyerekekkel. Nem csak főzni fogunk, hanem rengeteg hasznos információt is megosztunk velük, ami könnyebbé teszi majd a szülők dolgát a hétköznapokon. A legnagyobb kihívás a legtöbb családban az, hogy miként tudjuk elfogadtatni a gyerekekkel az egészségesebb alapanyagokat és élelmiszereket.

Sok új dologgal fognak találkozni  majd a gyerekek és az lesz a cél, hogy már másnap alkalmazni tudják a szülők az ott látottakat.

2014_nyar_2296.JPG

Minap megkérdezték tőlem, hogy miért választottuk már ilyen sokszor a Kolpingot a családi nyaralások, kikapcsolódások helyszínéül?

Úgy gondolom, hogy a sok magát "gyermek és családbarát szállodának " hívó hotellel ellentétben a Kolping valóban az is.

kolping2.jpg

Náluk minden arról szól, hogy a gyerekek jól érezzék magukat és ez visszaköszön a kialakításban, a programokban és a teljes személyzet hozzáállásában is, tényleg példaértékű hozzáállású helyszín.

Gyertek el, és ismerjük meg a zöldségek, gyümölcsök világát, hogy még egészségesebb életet biztosítsunk gyermekeinknek.

Ezzel várunk téged is, a programról IDE KATTINTVA kaphatsz bővebb információt.

 

 

Szeretettel:

kocsis_balint_1.jpg

 

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása