Főzz szívből!

Emocionális gasztronómia Kocsis Bálinttól

Érzelmek, emóciók és a főzelék.

2016. június 02. 11:11 - Kocsis Bálint

Szeretettel üdvözöllek!

Nemrég a Made by You műhelyben jártam, ahol kifejezetten egy-egy színre dolgoztam ki a fogásokat.

Ezen az estén az ételekben is a színek voltak a főszereplők, miközben a jelenlévők hol festetek, hol engem hallgattak és kóstoltak.

Készült ott egy kalózfelvétel, miközben a "sárga fogást" készítem elő.

Kókusztejes vörös lencse Dhal kurkumával, narancs-koriander kompóttal és körömvirággal fogás előkészületeit láthatjátok éppen.

Ezen a felvételen újra örülünk a Bocuse d'or eredménynek, mert abból sosem elég :) 

Nézd meg itt a videót, hogy kicsit belekóstolj Te is ebbe az kalandba.

Nagyon jó kis este kerekedett a végére, rengeteg nevetéssel, mosollyal és néhány fátyolos, könnyes tekintettel.

 

Köszönöm ezt az estét Erdős Ági barátnőmnek, aki egy csodálatos háziasszony és barát.

Tényleg nem tudok jobb zárszót ide a végére, csak azt, hogy ha már főzől, akkor Főzz szívből!

 

 

Szeretettel:

 

 

Kocsis Bálint

 

Halla