Főzz szívből!

Emocionális gasztronómia Kocsis Bálinttól

Attól, hogy egyszerű, még lehet nagyszerű!

2016. július 17. 15:05 - Kocsis Bálint

Szeretettel üdvözöllek!

 

Sokan gondolják úgy, hogy amelyik étel pár perc alatt elkészíthető, az biztosan nem nyújt nagy élményt, vagy esetleg unalmas.

Sőt, néhányan el sem tudják képzelni, hogy lehet kevesebb időt a konyhában tölteni úgy, hogy sokkal izgalmasabb és kreatívabb fogásokat készítsünk el.

Pedig ha tudatosan úgy kombináljuk az egyes alapanyagokat, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőlük, akkor bizony töredéke idő alatt sokkal érdekesebb ételeket is elkészíthetünk, mint azt hinnénk.

sefek_titkai_3.jpg

Rendszeresen kapom meg azt a kérdést, hogy hogy lehet, hogy a séfek 10-15 perc alatt tudnak elkészíteni szebbnél-szebb ételt és minden olyan gyorsan elkészül a kezük alatt.

Sokan mondják azt is, hogy ezeket a fogásokat, praktikákat biztosan nem tudnák megtanulni.

Megsúgom, hogy egy átlagos szakácsnak is ugyanannyi keze van, mint másnak, csak több időt töltött a konyhában.

Eldöntöttem, hogy megosztom azokat a recepteket és trükköket, melyek segítségével sokkal rövidebb idő alatt tudsz majd te is finomabbnál-finomabb ételt elkészíteni a saját konyhádban.

sefek_feltett_receptjei.jpg

Hidd el, hogy attól, hogy egy étel egészséges és finom, még nem kell órákat a konyhában töltened miatta.

Július 22-én azokat várom a következő főzőestemre, akik szeretnénk gyorsabb, egészségesebb, nyári ételeket elkészíteni és egy csodás csapatban tölteni az estét.

 

További információt pedig IDE KATTINTVA találhatsz erről a rendezvényről:

 

Szeretettel várlak és remélem, hogy Veled is találkozom pénteken a konyhában.

 

Szia

 

Bálint