Főzz szívből!

Emocionális gasztronómia Kocsis Bálinttól

Ízekkel udvarolni jó dolog!

2016. május 24. 20:50 - Kocsis Bálint

Szeretettel üdvözöllek!   Nemrég egy nagyon izgalmas helyszínen tartottam Élményvacsorát, melyről meg is osztottam akkor az elkészült fogásokat tartalmazó menükártyát. Egy nagyon kedves barátnőm szervezett egy divatbemutató és tanácsadó estet, és úgy gondolta, hogy a megjelent hölgyeknek valami…

Tovább

Főzz szívből! - főzzünk együtt!

2016. május 08. 20:13 - Kocsis Bálint

Szeretettel Üdvözöllek! Régóta visszatérő kérdés Tőletek, hogy mikor és hol tudtok részt venni az élő főző előadásaimon. Nos, jó hírem van számodra. Megtaláltam azt a helyszínt, ahol havonta 2 alkalommal tartok majd regisztrációhoz kötött élő főző kurzusokat. Csupa olyan, gyors és azonnal…

Tovább

Ízekben őrzött emlékek-Anyák napjára

2016. május 01. 09:00 - Kocsis Bálint

Szeretettel üdvözöllek!   Főzőbemutatóimon rendszeresen kapom meg azt a kérdést, hogy mi is az Emocionális gasztronómia lényege és hogyan lehet ennyire szenvedélyesen rajongani az ízekért, illatokért és a főzésért. Ahelyett, hogy hosszan taglalnám a fentieket, inkább engedj…

Tovább