Főzz szívből!

Emocionális gasztronómia Kocsis Bálinttól

Ízekben őrzött emlékek-Anyák napjára

2016. május 01. 09:00 - Kocsis Bálint

Szeretettel üdvözöllek!   Főzőbemutatóimon rendszeresen kapom meg azt a kérdést, hogy mi is az Emocionális gasztronómia lényege és hogyan lehet ennyire szenvedélyesen rajongani az ízekért, illatokért és a főzésért. Ahelyett, hogy hosszan taglalnám a fentieket, inkább engedj…

Tovább
Szólj hozzá!

Alapvető jogunk van az ételek eredeti ízéhez!

2016. április 27. 09:01 - Kocsis Bálint

Tudsz-e róla, hogy lemondasz a természetes ízekről?

Szeretettel üdvözöllek!   Nemrég olvastam egy cikket, ami sok gondolatot elindított bennem, ugyanis szinte én is írhattam volna. A cikk azt taglalta, hogy sajnos a mindennapi étkezésünkben nagymértékben átvették a helyet az ipari élelmiszerek a természetes, organikus alapanyagokkal szemben. Az…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása