Szeretettel üdvözöllek!
Szeretném elsőként Neked elújságolni, hogy hamarosan a boltokba kerül a következő, legújabb könyvem.
A könyv a desszertek és sütemények világába repíti vissza az olvasót, és már nagyon vártam azt, hogy elújságolhassam a hírt Neked is!
Nem véletlenül írom azt, hogy repíti vissza, hiszen a hetvenes-nyolcvanas évek kedvelt süteményeit, desszertjeit készítettük el, mindegyiket kétféle módon. Amolyan időutazás ez a konyhában, mely több generáció tapasztalatát és tudását eleveníti fel az olvasónak.
Kétféle receptúra alapján készült el mindegyik desszert és sütemény a könyvben.
Az egyik recept az ismert, kedvelt receptúrát tartalmazta, míg a másik egy újabb, mai felfogásban elkészített változatot mutat be.
Rigó Jancsi akkor és most, vagy a klasszikus Vargabéles a nagyi idejéből, és a mai kor elvárásai szerint.
Amiben a két desszert különbözik, az a felhasználás, a technológia, miközben a receptúra és az anyaghányad szinte változatlan maradt.
Nagyon izgalmas, praktikus, gyorsan elkészíthető receptek és ötletek kerültek ebbe a nagyszerű könyvbe..
A könyvet állandó szerzőtársammal, food stylist barátnőmmel, Csigó Zitával készítettük el. (www.csigozita.hu)
Az ételfotózás és a food styling mindig is közel állt a szívemhez, ezért minden könyvünk egy újabb kihívás egy külön, önálló történettel bíró munka számunkra, melyet mindketten nagyon élvezünk.
Hamarosan beszerezheted a könyvet, figyeld a híreinket és a leveleinket.
Nemsokára jelentkezem a CSIKOS legújabb, már karácsonyra készülő ízeivel is, melyekre idejében csapj le, ha nem akarsz lemaradni róluk!
Köszönjük a sok visszajelzést, amit az 1Ft-os ajánlatunkat követően kaptunk tőletek.
(még elérhető az ajánlat a www.csikoslekvar.hu és a www.kocsisbalint.hu oldalon !)
Igazán szerencsés embernek tartjuk magunkat, hogy ennyire szerettek minket, szívből köszönjük Nektek!
Szeretettel üdvözöllek, hamarosan találkozunk a konyhában!