Főzz szívből!

Emocionális gasztronómia Kocsis Bálinttól

Visszajelzések a 30 napos életmódváltó programról

2016. március 06. 17:00 - Kocsis Bálint

Szeretettel üdvözöllek!

 

cropp_mindmegette_kb.jpgNagyszerű érzés olvasni azokat  a visszajelzéseket, amelyeket azoktól kapok, akik elkezdték a 30 napos életmódváltó programomat videósorozataimat megtekinteni. Sokan vannak, akinek ez  kicsike segítség kellett ahhoz, hogy megtegyék az első lépést  az életmódváltás irányába.

Összeválogattam néhány szívemhez közelálló visszajelzést, most meg is osztom Veled:

 

Az egészséges életmód hiteles képviselője vagy, egy jó nagy adag szeretettel megfűszerezve. Egy "láthatatlan" segítőkész barát vagy, annak ellenére, hogy még sohasem találkoztunk. A példáddal utat tudsz mutatni az "egészséges életmód" útvesztőjében. Nem halat akarsz adni, helyette hálót adsz, amivel lehet halászni. Értem ezalatt azt is, hogy nem fogyasztószert és egyéb saját gyártmányú lisztkeveréket, szénhidrátmentes tésztát, és gumiállagú élelmiszert próbálsz rám erőltetni, hanem egyszerű hétköznapi tanácsokkal látsz el a siker érdekében, és mindezt önzetlenül, szeretettel tudod kommunikálni. Hihetetlen számomra, hogy ilyen még létezik ebben a világban, és boldog vagyok, hogy igen. A reflux-szal küzdők tudják, hogy milyen nehéz elviselni a refluxos panaszokat gyógyszer nélkül. A legutóbbi tanácsod nagyon ígéretes számomra már most. A beszélgetéseink után jó érzéssel tölt el, hogy neked sikerült, és ez az jelenti számomra, hogy akkor nem lehetetlen nekem sem!

-Kati-

 

Már terveztem egy ideje, hogy változtatok az életünkön, a Te példádnál jobbat és hitelesebbet nem is kívánhattam volna. Köszönöm, hogy megosztod tapasztalataidat és tudásodat!

-Vera-

 

Kedves Bálint! Nagyon szuper ötlet a nyers zöldség, plusz a mártogatós is,köszönöm! Ön sokkal többet segíthet embereken mint sokan mások, mert emberközeli és benne van a szeretet minden szavában és a videóban is. Köszönöm a videókat, használni fogom!

-Erzsébet-

 

Köszönöm! ​Mindig​ van kedvem olvasni téged​​ ,hiszen jólesően írsz,fogalmazol arról,ami engem is foglalkoztat. Vàrom a holnapot​ és az újabb videókat.​

-Ildikó-

 

​Nagyon köszönöm a küldött recepteket. ​Jó néhányat ​biztos kipróbálok!

Üdvözlettel: -Ani-​ 

 Úgyhogy folytatjuk tovább, szeretettel várunk mindenkit, aki úgy gondolja, hogy eljött az ideje annak, hogy kihúzza a fejét a homokból!

Ha csatlakozni SZERETNÉL ehhez a csapathoz, akkor katt IDE!

 ui: nagyon örülünk, hogy programunkat támogatja a Russel Hobbs márka és a www.fuszeraruhaz.hu.

Szeretettel kívánom, hogy érezd magad egyre jobban, légy vidám és nevess sokat!

 

kocsis_balint_1.jpg

 

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása