Főzz szívből!

Emocionális gasztronómia Kocsis Bálinttól

Tradíció és hagyomány

2016. szeptember 19. 11:11 - Kocsis Bálint

Lehetőségek a mindennapokban

Szeretettel Üdvözöllek!

Mostanában többet fogom  a kocsi kormányát, mint a fakanalat sajnos, de mindig nagy örömmel megyek el megtartani azokat a motivációs előadásokat, melyekben az elmúlt néhány évemről mesélhetek.

Úgy látszik van valami a levegőben és egyre többen ismerik fel, hogy jelenleg nincsenek a helyükön, vagy nem érzik jól magukat a munkakörükben vagy a kapcsolatukban.

Nemrég elindult a www.vehir.hu oldalon egy olyan rovatom, ahol inspiráló, elgondolkodtató írások kerülnek majd közkézre, javaslom látogass fel az oldalra.

 

Már gőzerővel készülök azokra a CSIKOS ízekre, melyek kifejezetten azoknak a cégeknek, vállalatoknak készülnek, akik valami egyedi, különleges ízélménnyel szeretnék meglepni üzleti partnereiket, ügyfeleiket vagy vásárlóikat. Múltkor kicsit furcsán is néztek rám a hozzám látogató barátaim, amikor belépve valóságos adventi illatkavalkád fogadta őket. Bizony, már készítem azokat a fűszer kombinációkat, melyek az idei CSIKOS karácsonyi kollekciót adják majd.

De elárulom, hogy az idei karácsony különösen közel áll a szívemhez.

Az idei karácsonyon minden eladott CSIKOS árából támogatni fogom a Mosoly Alapítványt, hogy ezzel segítsem őket.

mosoly_alapitvany.png

Ha eddig nem hallottál róluk, akkor KATTINTS IDE, és ha úgy érzed, hogy bármiben tudod segíteni a gyerekeket, akkor kérlek tedd meg.

Úgy látszik, hogy ez a hét a gyerekek körül fog zajlani, ugyanis szombaton pedig az alsópáhoki Kolping Hotelben leszünk, ahol gyerekekkel és gyerekeknek főzünk.

Hogy mire is készülünk? Nézd csak, ITT OLVASHATSZ róla.

bobo2.jpg

Már nagyon várom, nemcsak azért, mert már vagy 12 éve oda járunk a gyerekeinkkel, hanem mert gyerekeknek készíteni valamit, róluk gondoskodni az ételeken keresztül-szóval az nagyon bizsergető dolog.

Sokszor gondolok arra, amikor a gyerekekkel együtt készítünk egy turmixot vagy salátát, hogy pont most adom meg azt a lökést, ami elindítja egy tudatosabb élet és gondolkodásmód felé.

Ilyenkor állandóan eszembe jut, az, hogy a főzés egy lehetőség.

Lehetőség a gondoskodásra.

Lehetőség a példamutatásra.

De talán a legfontosabb, hogy lehetőség az örömszerzésre mások számára.

 

Szeretettel kívánok Neked egy csodás hetet!

 

 

Bálint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása